beats by dre cheap

Novi sistem registracije - bizreg.čeeega.ba: IL' JE PAO SERVER IL' JE NEKO OR'O NJIVU PA POSTAO WEBMASTER

Prošli petak veliki broj medija je bio zatrpan - što člancima, što plaćenim obavještenjima u Dnevnim novinama da je i u našoj vrloj domovini napravljeno nešto što je odavno trebalo biti napravljeno kako treba - da možete registrovati firmu u par koraka ili da budem precizniji u pet dana!

Hrvati odavno imaju hitro.hr koji omogućava da se začas registruje i pokrene posao, pa su eto i naši uz pomoć vlade Velike Britanije ostvarili taj san o osnivanju firme u pet dana jer je, kako kaže Matthew Rycroft, britanski ambasador u BiH, „BiH na 95. mjestu po lakoći poslovanja od 175 zemalja. U FBiH su u prosjeku potrebna 44, a u RS 32 dana za registraciju preduzeća.". (vidi vijest).

Otvorim odmah prošli petak webadresu www.bizreg.ba - vidim tu je, izgleda OK, sve je u redu, doduše nije tu sav sadržaj, al' kontam biće u ponedeljak kad je i najavljeno pokretanje. Dođem u ponedeljak - nema ništa! (Haman je bilo "drži vodu dok majstori odu!")

U utorak - ništa!

Bravo majstore - četiri godine radite na tome!

Šta čovjek da kaže - 2,7 miliona KM je u ovaj posao finansirao Ured za međunarodni razvoj Vlade Velike Britanije i šta na kraju imamo - očito slučaj za "Or'o ja njivu jednog dana kada odlučih napraviti web stranicu." ! (ili evo tačnija adresa za kritiku)

No, da se ne zalijećemo u ocijeni i ipak ne optužujemo dotične majstore za profesionalizam nego recimo ovako:

"Mora da je pao server - navalili stranci da otvaraju firme preko interneta, pa nisu mogle proći elektronske hedije..."

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
21/06/2007 22:24