beats by dre cheap

Jadan Kiro: SAD JE KRIV I ZA "NESTAŠLUKE" NA THOmpSONOVOM KONCERTU!

        Jadan Kiro - navalili da ga smijene! Sad je kriv i za "nestašluke" Thompsona - a kad čovjek bolje prokonta - pa i jeste kriv!

        Zbog Thompsona, ustaše koji je mrtav hladan prije koncerta tvrdio da "'Hrvatska država nije stvorena na antifašističkim temeljima, nego na krvi i muci ove naše generacije. Oni su stvarali drugu državu, Jugoslaviju, i mi smo je srušili. Ako je budu opet stvarali, opet ćemo je rušiti', kao da nije ni bilo NDH ni "Jasenovca i Gradiške Stare".

        Nakon Centra Simon Wiesenthal, povodom maksimirskog koncerta Marka Perkovića Thompsona, oglasio se i Margelov institut iz Zagreba.

        U otvorenom pismu Institut od premijera Sanadera traži smjenu ministra unutarnjih poslova Ivice Kirina s dužnosti, jer je prema njihovom mišljenju "prije, u tijeku i nakon nedjeljnog koncerta hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona zakazala pravna država". Premijeru Sanaderu Margelov institut predlaže da "osobno inicira u Hrvatskom saboru žurno donošenje zakona o deustašizaciji".

        Ne znam da li bi iko od naših imao hrabrosti da traži ičiju ostavku zbog četnikovanja i ustašluka kako to Židovska organizacija Margelov institut u Zagrebu i iz Centra Simona Wisenthala rade, tražeći Kirinovu ostavku jer smatraju kako službe, za čiji je rad Kirin odgovoran, nisu spriječile "nezapamćen ustaški skup na maksimirskom stadionu". Tim činom je prema njihovom mišljenju  prouzročena nepopravljiva šteta ugledu i interesima Republike Hrvatske pri procesu ulaska u Europsku uniju, zajednicu država i naroda utemeljenu na zasadama antifašizma".

Da kod nas neko traži ovo - ne bi se dobro proveo! Još bi nas prije ubjeđivao da je bolje da se opredijelimo za Kinu i Kubu, nego za EU!

(saznaj više)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
19/06/2007 16:10