beats by dre cheap

Kakva je vjerodostojnost novina?: ŽUTILO NAŠE SVAGDAŠNJE SVE VEĆE

      Novinari se trude, ali čini se da je riječ o jednom začaranom krugu: Moćnici Vs Vlada Vs Radnici. Ako se uzme u obzir raniji post Omča cenzure: BYE, BYE FERAL TRIBUNE? nije teško pretpostaviti da stanje u regiji nije ništa bolje. To su potvrdili i preliminarni rezultati istraživanja o vjerodostojnosti novina, koja su u Hrvatskoj te u BiH i Crnoj Gori proveli istraživači s domaćih i inozemnih sveučilišta. Rezultati su predstavljeni u subotu na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji o vjerodostojnosti novina u Međunarodnom centru za izobrazbu novinara (ICEJ).

      "Opći je dojam da su novine na sve nižem profesionalnom standardu, da je u njima sve manje etičnosti, a sve više manipulacije", ocijenio je tom prigodom direktor ICEJ-a Stjepan Malović.

    Malović je rekao da je istraživanje provedeno u drugoj polovici travnja te da su odabrana po četiri dnevna lista u svakoj državi. Analizirano je prvih pet stranica novina - tipovi članaka, autorstvo, označavanje autora, citiranje i broj izvora, naslovi, zastupljenost tema, odnos autora i tema.

saznaj više... (jutarnji.hr)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
18/06/2007 22:40