beats by dre cheap

Hoćel' ovo ikad stati?: JUBITO U SABORU RH SE BRANI OD MAJICA PRIČOM O ZNANSTVENIM RASPRAVAMA (Preko Reutersa i AP priča dospjela u brojne svjetske medije)

Jedan je Kiro - možemo ga prozvati Severinom Hrvatske politike; prvim, ali čini se ne i posljednjim koje će javnosti pratiti. Iako je većini koji prate medije u Hrvatskoj slijedeća vijest poznata mislim da vrijedi obratiti pažnju na pokušaj Kirinog eskiviranja novom izjavom koja je prije svega novi gaf. O čemu se tu radi? Komentirajući Kirinove jezične gafove, SDP-ovi zastupnici u Sabornicu Republike Hrvatske su danas došli obučeni u majice s natpisom "Jubito"(tm). (vidi na slici)
        U njihovo ime je Nenad Stazić pitao Kirina kad će podnijeti ostavku zbog izjave da je policija praćenjem servera utvrdila da su videoklipovi s njihovim izjavama poslani na internetsku stranicu YouTube sa SDP-ova servera. saznaj više - Večernji.
            Ako proanaliziramo njegovu izjavu vidimo kako je Kirin u maniru "poštenog" govornika razumnost pitanja želio prikazati manipulativnim "priznavši" svoju nemoć proglasivši (slučajno) Stazića naučnikom (a samim time sebe manjim naučnikom, te umanjujući prikladnost mjesta jer je riječ o Saboru) izjavom da ne može Stazića nadmašiti u komentacijskim vještinama ("komentacija" - kako pronalazim u slovenskom rječniku je znanstvena rasprava) a evo izjave:

- Gospodine Staziću ja vas sigurno ne mogu nadmašiti u vašim komentacijskim vještinama, ali vi biste trebali znati da ja nemam ovlaštenja naređivati takve istrage – rekao je ministar s objašnjenjem da za takve istrage treba tražiti nalog suda. Ministar je na kraju zaključio da Stazić ostavku može tražiti od predsjednika stranke."

(više, ali bez ovog komentara u javno.com)

UPDATE

Cijelu ovu gungulu prate i svjetski mediji:

"Ispadi ministra Kirina danas su ukrasili naslovnice brojnih svjetskih medija s obzirom da o njima izvještava i međunarodna novinska agencija Associated Press. Tako se, zahvaljujući AP-u i Reutersu, o hrvatskom ministru unutarnjih poslova danas može čitati i u utjecajnim svjetskim medijima kao što je International Herald Tribune." (saznaj više)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
13/06/2007 21:47