beats by dre cheap

Web 2.0 u Hrvata: NAKON GLUPAVOSTI HDZ-a NA "TAPETU" I GLUPAVOSTI SDP-a

        Kažu da je Sarkozy za portebe svoje kampanje angažirao 100 blogera, jer nije želio ništa prepustiti slučaju. No, sasvim je očito da je glupost u komšiluku neoprostiva bez obzira angažovali vi bloggere ili ne! Građani djeluju, a kao jedan od najzapaženijih 2.0 aktivista bijesprvi koji tvrdi "I BTW nisam u nijednoj stranci, samo razmišljam svojom glavom! Ako imate prijedloge za likove iz bilo koje stranke pisite na bijesprvi(at)gmail.com ili na Jubito" Više na njegovoj stranici http://www.youtube.com/bijesprvi, ali vrijedi i ovo njegovo zapažanje ubilježeno u komentarima:
        "Krenuli su i spotići s HDZ-ove strane - na račun Zorana Milanovića - ovdje je jasno iz aviona da to radi HDZ (zna se rukopis) - provjerite FAVORITES dolje desno"

         Pored Nika Titanika koji je ubilježio njegovu prvu glupavu izjavu ovom karikaturom i monitor.hr donosi ovu 2.0. aktivnost kao vijest pod naslovom "Nakon Kirina, na YouTubeu niz filmića o Milanoviću" pa neće iznenaditi ako završe i na HRT-u kao i sa Kirinom, posebno zato što im se bliže izbori:
        "Uz to što je postao novi predsjednik SDP-a, Zoran Milanović postao je i nova zvijezda na YouTubeu, na kojem se nedavno pojavilo nekoliko video uradaka posvećenim njemu. U njima se ismijava Milanovićeva poštapalica 'nemam pojma', te njegovo spominjanje Tita. Pogledajte:
Zvijezde pojma nemaju, Zoran Nemam pojma Milanović, Drug Milanović k(l)aže da nije medijski projekt i SDP i Jugo zvezda Zoran Milanović.."
P.S.
Za razliku od Kirinovih izvala, ovo su više nego diletantski radovi iz kojih viri rukopis HDZ-ovaca.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
10/06/2007 21:57