beats by dre cheap

Web 2.0 u Hrvata i Ivica Kirin (3): YOUTUBE - ALAT ZA POLITIČKI OBRAČUN? DOBROJUTRO JAZZERI!

Mislio sam da je ta priča gotova i da neće više biti nastavaka! Avaj! Ove teme se dočepao HRT da stavi "tačku na i".
Kako izvještava "Večernji.hr" emisija „Otvoreno“ na HRT-u od 05. juna je u potpunosti bila posvećena ministru unutarnjih poslova RH Ivici Kirinu koji, prema riječima voditelja Mislava Bage „nije ni svjestan da je svojom nespretnošću i neznanjem otvorio neke nove horizonte za hrvatske građane“.
Naime, dosada je pola milijuna Hrvata vidjelo njegove video isječke na servisu za razmjenu video sadržaja You Tube, a Hrvati su, prema Bagovim riječima „umjesto You Tubea, saznali da postoji Jubito“, dodajući šaljivo pritom da smo „danas ministru Kirinu zahvalni što postoji jedna nova riječ u hrvatskom riječniku“. (moramo podsjetiti - i jubito.net također!)

Interesantno i simpatično je kako se pitaju u ovom članku Večernjeg:
"Jesu li videsnimke na internet dospjele od strane individue koja je samoincijativno snimala Kirinove gafove, a potom kreirala video snimke i postavila ih na internet ili je pak riječ o „sustavnijoj“ akciji nepoznatih političkih aktivista, zasada još nije poznato, međutim činjenica je da je “slučaj Jubito” otvorio pitanje korištenja interneta u političkim obračunima, i na kraju krajeva u ovogodišnoj izbornoj kampanji."

Isto referendumsko pitanje postavili su u emisiji "Otvoreno": ‘Jesu li autori videoisječka o ministru Kirinu šaljivci ili politički aktivisti?’ kao da ne mogu biti i jedno i drugo.
Ipak, odgovor je stigao i čak 90% onih koji su se telefonski javili u emisiju odgovorilo je da je riječ o – političkim aktivistima.
"Dobro jutro al-Jazzeri, kako ste mi majstori?"
Što ti je reći diplomatsko ograđivanje od mišljenja javnosti bodljikavom žicom - da se ne zamjere MUP-u...
:))
Vrijedi pročitati i rezimirati ovaj slučaj koji će po svemu sudeći jednom skončati ostavkom prozvanog, ali i imati u vidu da su ove igrarije pred našim vratima...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
07/06/2007 00:57