beats by dre cheap

Muko moja pređi na drugoga: WAG THE DOG

Neko je odradio odličan "posao" - na TV-u se Interex ni ne spominje. Ovo što je napisano u Avazu - prekrio je i ruzmarin i šaš. Potrovane žene su dobro - idu na  kućno liječenje!
A onda komentari na trovačku atmosferu u jedninoj nam domovini, pa u prilogu BHT-a čak se daju kadrovi iz Mercatora dok odgovorni carinici (?) trube kako "mora biti trovanja kad je veliki uvoz" i kako je (parafraziram) trovanje koje imamo u BiH na nivou prosjeka u EU!
Sva je odgovornost prebačena na - "Calvo" (proizvođača nedotične tunjevine na slici). Ama, predivna distrakcija! Gotovo u maniru Wag the Dog!
Inače, svi prilozi posvećeni su pitanju uvoza i kontroli uvezene hrane koja ne uliva nikakav optimizam! Na FTV-u nas jedan od šefova obavještava kako su sve konzerve na području Federacije povučene i u tom trenu zvuk prestade, on malo usnama zamrda i kraj priloga.
A situacija u Federaciji za gorepomenutu krizu je kao poručena: gazda jedne firme htio počastiti radnike i njihove porodice. Nažalost, njegova dobra namjera je rezultirala dolaskom te 22 osobe na Infektivno odjeljenje Kantonalne bolnice Zenica. Trovanje se desilo u restoranu "Dalas" u općini Doboj-Jug. Sumnja se na salmonelu. (saznaj više)
I tako se priča završi - muko moja pređi na drugoga!
Al' sumnja ostaje...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
04/06/2007 20:05