beats by dre cheap

Blog sve interesantniji i novinarima: MOGLI BI I NAŠI - AKO IMAJU ŠTA REĆI!

Iznenadila me vijest o prihvatanju važnosti bloga kao medija kod novinara u susjedstvu, doduše novinara koji možda i nisu zvijezde (različiti su ukusi), ali to i nije toliko bitno. Naime u zajednički projekat u ušli Večernji Online i Blog.hr, te su otvoreni blogovi Krešimira Mišaka 'Preko ruba znanosti' i blog kolumnistice Večernjeg Anite Malenice 'U ringu s Anitom Malenicom'. Odmah su zabilježili rekordne rezultate posjećenosti u hrvatskoj blogosferi (20.000 posjeta). Više pogledajte u vijesti Večernjeg.hr ovdje)
Nešto razmišljam, nijednom poznatijem BiH novinaru ne bi pala kruna s glave da otvori blog, naprotiv - uspostavio bi dvosmjernu komunikaciju, ali bi beli morao i objasniti šta se dešava. Kako naš narod ionako ništa ne pita, moraću samo klimnuti glavom na nepostojanje bloga recimo Bakira Hadžiomerovića (bezbeli bi imao šta napisati), a možda i prokomentarisati ili objasniti šta bi sa onako dobrim spikerom Ognjenom Blagojevićem pa čovjeka prebaciše na radio? Baš bi me interesovalo - za neupućene evo vijesti, a nadam se da je dezinformacija!
Ali osoba koja bi definitivno trebala imati blog, koja je (po mom mišljenju) jedina medijska zvijezda BiH, a bezbeli ima šta reći a i komunicirati sa dijasporom to je Senad Hadžifejzović (čak je i domena senad.ba slobodna )
Sve akcije koje je tokom prethodne godine poveo mogle su, ako ništa, na netu ostati kao trajan dokument jednog truda.
Nadam se da će slijediti trend, koji definitivno nije trenutni, i učiniti blogosferu interesantnijom.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
31/05/2007 11:35