beats by dre cheap

Prodor važnosti bloga u susjedstvu: BLOG.HR KUPILA NOVA TV

    Najpopularniji blogerski servis u Hrvatskoj Blog.hr prodan je Novoj TV. Vlasnik Blog.hr-a Dario Markuš, koji je inače i glavni urednik Dnevnik.hr-a, internetskog portala u vlasništvu Nove TV, prodao je svoju web stranicu sadašnjem poslodavcu, saznaje business.hr.
    Time je Blog.hr, koji je jedna od pet najposjećenijih stranica u Hrvatskoj, ušao u sastav CME medijske grupe, koja je vlasnik Nove TV, kao i slovenskog POP TV-a i drugih televizija u istočnoj Europi.
    Ako uzmemo u obzir nedavnu vijest u kojoj se kaže da je tvrtka JupiterResearch je objavila da Internet postaje najvažniji medij za velik dio američke javnosti razlog kupovine ove pete po rangu posjećene webstranice postaje jasniji.
            O budućnosti bloga kao medija možemo samo nagađati, ali znakovito je to što u USA prosječni korisnik Internetu posveti 14 sati sedmično, što je ista količina vremena koja se provede u gledanju televizije. Ti isti Amerikanci, koji spadaju među najbolje čitatelje časopisa i revija, izjavili su da za traženje publikacija izdvoje manje vremena nego što provedu na Internetu i ispred televizije javlja agencija NET. Zato se televizijske stanice i medijske kuće boje da će izgubiti cijelu generaciju korisnika ukoliko ne počnu promovirati svoje Internet usluge. Najviše čitaoca su izgubile knjige, jer oko 37% posto korisnika izjavljuje da zbog Interneta manje čitaju knjige. Korisnici koji najviše pažnje posvećuju Internetu, spadaju među korisnike koji najčešće koriste napredne internetske tehnologije kao što su Internet radio i RSS.
A vas pitamo u boxu sa strane:
Da li je internet osjetno uticao na vašu naviku čitanja knjiga?
(vidi desno i  glasaj-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
29/05/2007 20:25