beats by dre cheap

Ivica Kirin - ministar MUP-a R Hrvatske: KAKO EFIKASNO UNIŠTITI IMIDŽ

Kao što smo i najavili ranije u postu o policiji, evo primjera iz komšiluka koji smo najavili!
Za one kojima nije poznat slučak "Kiro prosvir'o" i Jubito moramo ih obavijestiti da su propustili najveću online zabavu u regionu u zadnjih godinu dana.
Naime, Ivica Kirin je
najmlađi ministar policije Hrvatske koji je zbog svojih izjava na TV-u prvo završio na You Tubeu, kojeg je (naravno kako je potpuno neupućen) prozvao Jubito.
Kada su ljudi vidjeli da je čovjek po sebi više za stand-up komedijašenja nego da bude ministar, šaljivdžije okupljeni oko jednog od najpoznatijih hrvatskih karikaturista Nika Titanika otvorili su webstranicu Jubito.net (mjesto za promociju mladih stand-up komičara) i zabava je počela. Naravno, uvrijeđen cijelim slučajem pokušao se oprati, ali to je protumačeno kao da želi "oteti" dio zabavnog kolača. Džabe mu je bila upućena preko
glasnogovornika MUP-a Zlatka Mehuna izjava da bi taj neko mogao ustupiti dio profita Zakladi policijske solidarnosti odn. obiteljima policajaca stradalih u raznim akcijama. (index.hr- članak "Kirin može zaraditi na vlastitoj gluposti?")
    Kupovina majica, gaća (bokserice i tange), jastuka, šoljica za čaj i drugih artikala sa karikaturom ovog ministra unutarnjih poslova je postala apsolutni hit. I vi ih možete naručiti ovdje! Očito je da je ova karikaturistička izvedba postala šef-ikona viceva o policajcima!
    Da bi ste shvatili kuda su dovele njegove izjave pogledajte na You Tube ove isječke, a evo i direktnih posljedica preuzetih sa monitor.hr:
SDP-ovci zbog Kirina i Jubitoa napustili Sabor
Na početku zasjedanja Sabora, SDP-ova zastupnica Milanka Opačić zatražila je od predsjedavajućeg Luke Bebića da prekine saborsku sjednicu i pozove ministra Kirina da objasni zašto se, umjesto s kriminalcima, obračunava s SDP-ovcima. Opačić je reagirala na izjave ministra Kirina da su poznate video uratke kojima se on ismijava na YouTube stavili SDP-ovci. Predsjedavajući Luka Bebić rekao je prvo da nema pojma o čemu ona govori, ali da će njezin zahtjev prenijeti Vladi pa će ministar doći ako dođe. Business.hr..

Naravno to nije sve: Jutarnji.hr donosi članak pod naslovom
Kirinovo napredovanje iz izbacivača u ministra je hrvatska noćna mora
Glavni tajnik Demokratskog centra Vladimir Novotny izjavio je danas kako ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin mora podnijeti izvješće o stanju kriminala u Republici Hrvatskoj, a nakon toga i ostavku.
(...)
"Kada sam kao srednjoškolac dolazio u Viroviticu, Ivica Kirin je bio izbacivač u disku. Ja sam u međuvremenu diplomirao, a on postao ministar, a to nije američki san, nego hrvatska noćna mora", kazao je Novotny.

Ako samo pogledate rezultate pretrage vijesti koje je objavio o Ivici Kirinu index.hr uzrokovane naravno njegovim djelovanjem ostaćete začuđeni da i drugi imaju konje za trku sa nama. Definitivno za pouku...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
27/05/2007 14:07