beats by dre cheap

Napomena: O RADU OVOG PR BLOGA

        Za one koji su očekivali da ću u ovom blogu redovno kritikovati, pametovati našim firmama ili PR praktičarima koji se trude raditi svoj posao kako treba - logično slijedi razočarenje.
        Malo je reći da bi to bilo bezobrazno i bezobzirno - ta i oni se trude, a sa druge strane, ne daju mi se savjeti niti mi se ukazuje na propuste svima tek tako - pro bono.
        Ako ću to već činiti, onda povod mora biti katastrofa, toliko očigledna da zbog "škole" ostalima valja podvući tu lekciju (kao što je to bio slučaj sa salmonelom, gdje se prozvani ipak nisu ni očešali).
        Ako primjetim da postoji opasnost, svakako ću pokušati uspostaviti kontakt sa nadređenim i ponuditi svoje usluge.
        Što se tiče kriznih situacija koje se mogu pojaviti Vama ili nekome koga znate, svakako sam na raspolaganju i vjerujem da mogu biti od pomoći.
        Moja preporuka za apsolutno samouvjerene (u koje ne spadam) bi bila da provjere u "Public Relations Theory II"  (pp. 38-56) jednu od karakteristika izvrsnih odjela PR:
        Spremni su u kriznim situacijama angažovati druge tvrtke zbog tehničke pomoći, ali i kao vanjske strateške savjetnike, zbog podrške u istraživanju, čak i ako imaju znanje kojim mogu izaći na kraj sa ovim problemima.

...ili da budem jednostavniji:

sami se rađate i umirete,
djelujete samo uz privolu javnosti,
ali opstajete uz pomoć drugih.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
26/05/2007 10:18