beats by dre cheap

Novi slučaj: ELEKTROPRIVREDA

Na FTV subotom u 12:30 na programu je "Džepobran", potrošački magazin i fakat vrijedi pogledati sav lopovluk naših monopolističkih firmi.
Slučaj: JP Elektroprivreda BiH zateznim kamatama koje nastaju preko praznika od hiljada građana "ćapaju" po 10, 20 i više pfeninga,
ali i naplaćivanjem kamata za dane kašnjenja (npr. račun vam stigne preko pošte par dana nakon njenog samog izdavanja, pa vam i te dane naplate).
Jedan takav građanin oštećen za 20 pfeninga podigao
je tužbu. Naravno, tu nije samo riječ o "sumi", nego o onom što narod kaže "principu".
Zato je ekipa "Džepobrana" pozvala sve građane da se javljaju i samo SMS-om na broj
061 89 90 91 ukoliko imaju ovakve račune "zatezane" preko praznika, ali i zbog drugih slučajeva.
O ovom slučaju pišem ne samo govorim kao osoba kojoj je dosadio lopovluk (posebno monopolističkih firmi) i nego kao neko kome idu na živce firme koje se ponašaju kao da prodaju vazduh, pa zato ne trabaju reagirati na ovu
PR- krizu.
A da je kriza - jasno je, jer se sve "frajerski" stavlja pod tepih, iako je krenula prva optužba. I to nije problem samo sa "kompjuterskim programom za obračunavanje računa" kako se "kao" pokušavaju opravdati. To je problem našeg mentaliteta.
Valjda će ih bar jedna kolektivna tužba probuditi. Makar se građani
povlačili sa njima godinama na sudu. A pepela za posipanje ima još malo... to valjda znaju u njihovoj službi za komunikacije.
Link njihovog sitea.
Kako bih riješio ovaj slučaj? E, pa to košta...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
19/05/2007 13:55