beats by dre cheap

Kako to radi Gillete u BiH: Sergej Barbarez, Nihad Mameledžija, Aleksandar Hršum i Amar Selimović

Pošto vijesti sa Dnevnog lista poput mnogih iz drugih novina nestaju automatski nakon nekog vremena, da evidentiramo i Gilletov event. Vidio sam da je zabilježen ovaj događaj u još jednim dnevnim novinama uz "ekskluzivnu" izjavu Barabreza da se nije brijao tri dana da bi isprobao ova Gilletov haparadžik.
Uglavnom, moram priznati da je dobar potez angažovanje Sergeja Barbareza, Nihada Mameledžije, Aleksandra Hršuma i Amara Selimovića. Vijest je kao sročena iz pera PR-ovca, a malo prerađena (copy/paste) od strane potpisnika, ne sporeći trud ni jednog od njih, jer je dosta toga u pripremi. To podrazumjeva dosta detalja, od prostora, dogovaranja dovođenja ne samo glavnih faca, nego i novinara koji za ovakve članke, prema svjedočenju jedne koleginice, često traže i honorare. A vijest ide ovako:

SARAJEVO- Gillette Fusion, najnovija tehnologija brijanja, predstavljena je proteklog vikenda na tržištu Bosne i Hercegovine u okviru ekskluzivnog show programa u hotelu Radon Plaza, u restoranu Plava prizma, uz primjenu najnovijih zvučnih i svjetlosnih tehnologija.

Onaj kojeg žene žele, a muškarci mu se dive

Naspram pozadinske prvoklasne glazbe DJ Adnana Muratovića, veliki broj ljudi je bio je nazočan jedinstvenom show programu kojim je predstavljen koncept fuzije – mješavina inovacije, tehnologije, preciznosti i ugodnosti. Gillette Fusion je brijač namijenjen suvremenom, karizmatičnom i snažnom muškarcu koji ima pobjednički stav. On je onaj kojeg žene žele, a muškarci mu se dive. Vlastitim trudom postići uspjeh danas jest nešto što zaslužuje divljenje. Muškarci koji se dive svojim uspješnim prijateljima, uvažavaju činjenicu da je njihov „role model“ nekad bio u situaciji s kojom se oni suočavaju danas, a to ih potječe da s više strasti pristupaju ostvarivanju svojih snova.

Fusion ambasadori

Fusion ambasadori bili su prvi muškarci koji su isprobali najnoviji proizvod za brijanje kompanije Gillette. Sergej Barbarez, Nihad Mameledžija, Aleksandar Hršum i Amar Selimović uz asistenciju koju su pružile Lejla Damadžić i Hatidža Hadžimuhamedović, bili su prvi koji su isprobali novi i dugo očekivani brijač koji sadrži pet žileta za ugodnost i jedan trimer za preciznost, ergonomsku dršku i integrirani mikročip koji osigurava neprestanu i dugotrajnu upotrebu, automatsko isključivanje i upozorenje za istrošenu bateriju. Gillette Fusion je dostupan na tržištu Bosne i Hercegovine od proteklog vikenda i stiže u dvije verzije - standardnoj i onoj s baterijskim punjenjem za nježno i lako brijanje.

Piše: M.Tokić

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
07/10/2008 18:06