beats by dre cheap

OD DANAS SAMO REGISTROVANI KORISNICI MOGU OSTAVLJATI KOMENTARE

Moram priznati da se sad čudim kako do sada nije bilo nikakvih pretencioznih ili  uvredljivih komentara na pr.blogger.ba. Kako su i ta doba prošla, odlučio sam ukinuti opciju komentarisanja za neregistrirane korisnike.
Četiri broja koja je potrebno ukucati su nekada bila prevelika otvorenost onima koji opciju komentara vide kao prazan zid, džaba ofarban, na koji ide njihov grafit odn. uvreda. Svaka čast dobronamjernim posjetiocima koji žele razmijeniti mišljenje, ali - ako je nekom mrsko da se registruje kako bi ostavio komentar, onda ne treba ni komentarisati. Nema veze ako neko kao posjetilac nema blog - bar može na svim blogovima ostavljati komentare jer čisto sumnjam da čita samo moj blog. Ima na blogger.ba dosta toga dobrog.
Ako je riječ o posjetiocu koji želi stupiti u kontakt - e-mail se nalazi na naslovnoj. Tu je i opcija "G-MAIL CHAT" za chat. Naravno, svaki put prije chata mi izađe upozorenje: "Razgovarate s neidentificiranim korisnikom. Pazite o čemu raspravljate." Mislim da su chat i e-mail sasvim dovoljni.
Naravno, ovo je prvi post koji nema opciju komentara jer se tu nema šta dodati.
Otvorenost je biserje. Nema smisla bacati je na sve strane.
p.s.
Ide period odmora, pa će biti manje postova.
Ostajte mi dobro!

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
18/07/2008 15:51