beats by dre cheap

Muke po BH Telecomu: NE TO KRUŠKO, TAKO TI MILION KM TAJNI

Nakon upozorenja koje su poslali u sve moguće medije da ljudi ne šalju glupave SMS-ove i obavjestili da BH Telecom ne nagrađuje svoje korisnike povodom rođendana kompanije sa 10 KM-ova (mogli su dodati i još pitanje - A ŠTO BI VAM MI IŠTA DALI?) jutros je neki Kruško za bagerom sredio optičke kablove, jel' kod Zavidovića ili gdje drugo, nije bitno. Jutros nije bilo neta. Uglavnom, problem je popravljen i nije do njih. To je do nekog Kruške za bagerom - jasno je da ne upravljaju bagerima inžinjeri elektrotehnike, webdizajneri, a ni stručnjaci za marketing ili PR. OK. Ali redizajniranje stranice BHTelecoma je projekat koji su vodili KATASTROFALNO. Najveća greška je naravno u NENAJAVLJIVANJU i uz to promjeni sistema rada na koji su navikli korisnike. Više ništa nije kao prije - kao korisnik morao sam proći kroz nekakve procedure za registrovanje na bhportal line, a za to je, kao trebao nekakav broj sa telefonskog računa - a račun mi još nije stigao. Divno! Onda sam nakon registracije (račun mi je danas stigao) morao ZVATI TELEFON DA POTVRDIM REGISTRACIJU što me je itekako isfrustriralo. Svo vrijeme sam zapravo želio provjeriti stanje na svom 9G paketu. Na kraju se ispostavilo da sam trebao ukucati svoj password. Zvuči jednostavno, pokušavao sam i password koji sam davno promijenio nije htio da radi. Onda registracija sa tim brojevima pa onda od vas traže da preko telefona aktivirate- ma bježi tamo. Ipak morao sam biti strpljiv. Najcrnje je što sam visio na telefonu dok nisam konačno sve nekako pokrenuo i došao do stanja računa koje nije htjelo da radi iz Firefoxa. Tek poslije proradi.
Dakle, NEZADOVOLJSTVO radom BH Telecoma proizilazi prvenstveno iz NENAJAVLJIVANJA DA ĆE DOĆI do nekih promjena. A promjena je nešto što korisnici uvijek ne vole, posebno ne naglu promjenu.
Kad bolje prokontam i sjetim se prošle stranice - sve je to i tad lijepo funkcionisalo, ali prolaziti kroz sve te nekakve registracije - užasna fustracija. Užas!
Još jedna važna stvar - ništa nisu rješili oko foruma. Naprotiv sad je još gore! Nekad davno sam se prijavio, njihov meil i ne koristim, a ukoliko želite pogledati šta se raspravlja na nekoj temi kao npr. 
Proklet bio BH telekome (yahya_sejo @ 07-07-2008 03:43 PM
) nećete biti u mogućnosti jer se prvo morate registrovati. MRSKO MI! HALO! MRSKO! Džabe što se MOŽE napraviti da registracija korisnika bude faktički i registracija na forumu - bolje je ba iskomplikovati. I šta da čovjek kaže? Možda "Nije loš fol. Stani Kruško vrati se.. još, još... Nije možda original koji smo mislili, ali možda ima neki drugi fol a ni ovo nije loše ispalo." Dobro je Kruško, stranica je odlična! Mada ne kontam.
A kao šlag na kraju nam ostaje Dino Merlin i Slobodna Bosna: ako je istina da Dinina tajna košta 1.000.000 - brate puno je. Već razmišljam sa ženom da pređem na one što daju 1000 minuta. Kruško, nužda nije patriotizam - a milion KM-ova je milion razloga.
Nele k'o Dino - milion KM-ova - strašan fol, a nije skrivena kamera! Bravo Kruško!

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
07/07/2008 18:32