beats by dre cheap

KUM ILI KUMA? TRAŽIM NAZIV KNJIGE

Poštovani posjetioci pr.bloga i bloggeri!

Imam jedan mali problem – ne znam koji naslov da dam svojoj knjizi!

Osoba čiji prijedlog pobijedi kao nagradu će dobiti tu knjigu kada izađe!

Izlazak knjige je planiran za jesen ove godine. To je zapravo moj magistarski rad sa djelomičnim preinakama, a sastoji se od dva dijela – od povijesti i teorije PR-a.

Prva ideja za naslov je bila «Povijest i teorija odnosa s javnostima», međutim mentor tog rada dr. Stjepan Malović sugerirao mi je da to nije prikladan naslov (suviše akademski) i da bi bilo logičnije da to bude podnaslov.

S obzirom da povijest PR u Americi počinje 1850. kada se pojavljuju tiskovni agenti (press-agenti) za željeznicu i cirkuse, a da su današnji PR menadžeri u velikim kompanijama dio top-menadžmenta (svakim danom sve više) imao sam ideju da to bude: «Od promocije cirkusa do ureda top menadžmenta» ali mi se baš ne čini prikladnim. Kraće verzija bi bila «Od cirkusa do ureda», samo što pomalo to liči i na knjigu o uređivanju kancelarije. Sve ideje i sugestije su dobrodošle!

p.s.

za one koji nisu registrovani korisnici blogger.ba, ali i za one koji ne žele biti pomenuti svojim imenom ili avatarom ostavljam opciju predlaganja e-mailom. Adresa se nalazi sa desne strane ispod slike.

Ukoliko bude više dobrih naziva biće i anketa! :)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
26/01/2008 21:43