beats by dre cheap

Nova knjiga o PR-u BiH autora: INFORMATORI SA RAZLIČITIM CILJEVIMA

Izuzetno mi je zadovoljstvo prenijeti vijest da se u prodaji našla knjiga «Odnosi sa javnostima i novinarstvo: INFORMATORI SA RAZLIČITIM CILJEVIMA», mog kolege mr. Radenka Udovičića.
Po riječima recezenta, knjiga po svim elementima koje sadrži čini originalno djelo. Ujedinjuje svojstva koja ga uzdižu na nivo naučne eksplikacije; prije svega zasnovanost na korektno citiranim recentnim relevantnim izvorima i originalno empirijsko istraživanje.
Rukopis se ističe i u jezičko - stilskom smislu. Autor uspijeva izložiti kompleksne ideje na interesantan način, koristeći se često, ali u pravoj mjeri, anegdotalnim pristupom. Obajvljivanjem ovog rukopisa (knjige) mnogobrojni PR profesionalci u Bosni i Hercegovini, naročito oni koji u profesiju nisu ušli iz komunikološkog background-a imat će priliku upotpuniti značjane praznine u znanju i pravilno se orjentisati u području u koje su zagazili. U tom smislu ova knjiga će biti korisna i mnogobrojnim studentima, naročito ekonomskih fakulteta, koji u Odnose sa javnostima ulaze iz perspektive marketinškog miksa, ispuštajući na taj način veoma bitne aspekte ovog koncepta komuniciranja organizacija sa okruženjem.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
26/01/2008 16:27