beats by dre cheap

Novi PR blogger u BiH: MIRELA IMAMOVIĆ - VIPsea PR-consulting

Odlična vijest - više nisam jedini blogger koji piše o PR-u u BiH!
BiH-bloggosferi sa svoje webstranice u pisanju bloga posvećenom PR-u pridružila nam se Mirela Imamović, vlasnica VIPsea PR Consulting. Također, u meilu namijenjenom grupi PR-ovaca dobio sam ponudu da se registrujem na njenoj webstranici i pišem kolaborativni PR blog sa ostalima kolegama, blog koji bi zapravo bio stjecište svakodnevnih PR aktivnosti.
Oni PR-ovci koji su zainteresovani, a nisu dobili meil pozvani su u prvom postu da se pridruže u kreaciji ovog bloga, tako što će joj se javiti na mirela@vip-pr-consulting.com.
S obzirom da sam ranije dobio i odbio sličan poziv za pisanje sadržaja svog bloga na jednom portalu, morat ću to učiniti i ovaj put. Sasvim sam zadovoljan ovom adresom! U svakom slučaju link za ovaj kolaborativni PR blog (zasad je samo Mirelin), bit će u boxu sa desne strane. Ukoliko vas interesuje PR posjetite njen PR blog i ostavite komentar.

Inače, Mirela je na 2. PRIBA-inoj konferenciji imala predavanje na temu  "Etika ili ne", predavanje nakon kojeg smo nekim kolegama obećali postaviti na ovom blogu prezentaciju da ne bi prepisivali sadržaj sa telopa. (Evo linka)

Ako želite saznati više o Mireli i njenoj PR-consulting agenciji posjetite njenu webstranicu http://vip-pr-consulting.com/ , a možete pročitati i intervju na dvije strane ovdje(1) i ovdje(2)

Autor fotografije 2. konferencija PRIBA-e je Vedran Peršić

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
17/01/2008 18:07