beats by dre cheap

Amazon kindl - Budućnost knjiga: EKOLOŠKO, ERGONOMSKO ALI I EKONOMSKO ISPLATIV FORMAT

Samo je pitanje dana kada će elektronske knjige učvrstiti svoje mjesto u životima ljudi jer je mnogo razloga zašto bi to bilo potrebnije i bolje. Prije svega, ekološki je prihvatljivije, a o činjenici da na jednom elektronskom čitaču možete imati bilokoji blog ili da kupite preko amazon.com blikokoju knjigu ili časopis - slika je potpuno jasna.
Još kad tome dodate činjenicu od preko 80.000 elektronskih knjiga, čija su prva poglavlja ili bar 20 -30 strana uvijek dostupni (da vidite da li vas može zainteresovati), te da je to e-knjiga u koju možete napisati bilješku, podvući, povećati slova (ne trebaju vam nove naočare), jasno je da na duži vremenski period ova opcija pobjeđuje.
Broj onih koji su vezani za onaj lijepi miris koji pruža knjiga kada je prvi put otvore zamijeniće novi naraštaji koji pale svoje računare i uz miris kahve gledaju kako im, poput kakve infuzije, pristižu vijesti iz minute u minutu.
Žalosti me što osjećam da ću u budućnosti imati sve manje i manje prostora za knjige. Ovo je jedno rješenje koje nije za odbaciti. A ako struje nestane i hladnoća nastupi, bar znam da ih neću morati naložiti - "smješkaće" mi se ispečene na nekom DVD-u.
Pogledao sam par video priloga korisnika Amozon-kindla i može se zaključiti da je ova prosječna ocjena 3,5 zvjezdice, i više nego dovoljno za daljnju evoluciju ovih čitača, za razliku od "tvrdih primjeraka" koji su tu od pamtivijeka.
O ovom par riječi imate na VOA ovdje.

http://www.amazon.com/gp/mpd/permalink/m1SMOFDCLT5DMB
http://www.amazon.com/dp/B000FI73MA/ref=nav_kinw_dgtx

p.s.

Vjerujem da bi i meni, a i mnogim drugim bilo jednostavnije izdati ovakvu knjigu da nam je društvo uređenije...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
11/01/2008 00:12