beats by dre cheap

Hajde budi: TUŽIBABA.ORG & HVALIBABA.ORG

Za one koji su u Hrvatskoj, a siti su kojekakvih Alibaba i 40 hajduka pojavio se site originalnog naziva - Tužibaba.org. Naravno, riječ je o portalu na kojem se možete anonimno žaliti na bilo šta - tj. prijaviti lošeg šefa, komšiju, stanodavca ili pak ozbiljnije stvari poput zlostavljanja. Portal čak ima i pritužbe sortirane po kantonima/županijama, npr. na što se žale Zagrepčani.
Pokretač portala Stjepan Dumančić navodi kako su moto sajta "liječimo frustracije za dobrobit nacije" zapravo neki shvatili kao provokaciju ili su se osjetili prozvani, zbog čega je dobio mnoge prijetnje smrću. (
Glas Slavonije)
Ipak, ovaj portal nije tu samo da zanovijeta - tu je i Hvalibaba.org, pa hvalite do mile volje!

Meni je ovaj koncept vrlo interesantan - možete prijaviti lošeg majstora, ali i javno pohvaliti dobrog! Čisto sumnjam da može doći do manipulacije, jednostavno - previše je korisnika... Mislite li vi da može funkcionisati ovaj koncept kod nas?
Nešto slično (ali samo u kritičarskom smislu) imamo i mi sa idijebimater.com , a mislim da sam nekada na blobu čitao kako je neko nešto slično kod nas poodavno pokrenuo.... ili se varam?
Koliko možemo računati na javnosti koje koriste internet?

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
20/11/2007 15:28