beats by dre cheap

Haj'mo prljavi veš na uvid: FLEK UZVRAĆA UDARAC

Naslućivao sam da se ova afera oko brucoške večeri, čiji su glavni kandidati postali AU BiH i Flek security, neće tek tako završiti. Da i druga strana, iako na sudu neoptužena, ima ispričati priču iz svog ugla, pa i debelo zabiberiti pokazuje njihovo saopštenje za javnost. Iako je napisano u žaru odbrane, uz nekoherentan stil i uz poprilično razvodnjenu argumentaciju, FLEK security demantij ide "u kost" gospodinu Prciću. Cijelo saopćenje za javnost (ako ga takvim možemo nazvati) možete pročitati ovdje, a za vas izdvajam najinteresantnije djelove:

Evo kako su, kažu iz Flek-a, postupali:

"Gosp. Prcića smo nakon sprovedenih zakonskih mjera od strane zaštitara izvjestili da smo po zakonu obavezni izvjestiti MUP i Tužilaštvo o narušavanju javnog reda i mira. Gospodin Prcić nam je rekao kako mu to nikako ne ide u prilog i bio je izričito protiv toga. Stoga nas je molio da kao Agencija zataškamo incident studenata, a On će to riješiti disciplinskim sankcijama unutar Univerziteta. Zato je svjesno prikrio tuču studenata u prvobitnoj informaciji medijima izjavivši kako je Brucoško veče proteklo u izvanrednoj atmosferi." (vidi ovu vijest na zvaničnoj AU BiH stranici)

Klasične bosanska prozivka:

"Iznešene neistine od strane gosp. Prcića na nekvalitetnu uslugu od strane FLEK d.o.o. obrazlažemo između ostalog i činjenicom da je ovo njegov ustaljeni način za neplačanje usluga jer je na slične načine ostao dužan isplatu mnogim izvođačima usluga. Ovu tvrdnju ćemo po ukazanoj potrebi potkrijepiti sa nazivima izvođača i sumama novca koje pomenuti gospodin duguje i evidentne tuče studenata za vrijeme odvijanja nastave na Univerzitetu čiji je predsjednik Upravog Odbora."

A evo i udarca ispod pasa:

"Radi istine i obaveze prema javnosti primorani smo da agresivni nastup u medijima od strane Denisa Prcića koji je pretukao svog profesora Asima Tenića i nanio mu tjelesne ozljede.."

Umjesto zaključka i polemisanja pro et contra, a zbog silnih novaca koje su mnogi roditelji planirali potrositi na obrazovanje svojih studenata u budućnosti, volio bih ovaj slučaj vidjeti na Sudu, ako ćemo pravo!

UPDATE:

Kao da su me čuli - ovi iz AUBiH su se konretnije i jasnije oglasili ovdje!

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
15/11/2007 19:10