beats by dre cheap

Poprište borbe za mušterije: FORUM SARAJEVO-X

Na forumu sarajevo-x.com pojavila se tema: "M-Tel imate prijatelje!"
Nemam potrebe da iznosim stav po ovom pitanju jednostavno jer pokušavam ovaj slučaj posmatrati kao vrlo važnu dilemu u bh javnosti, pitanje sukoba patriotizma i interesa ili dva stava: jedan je patriotski sa slikom (neko je odmah na početku teme optužio: "Jel' ovo jos jedan potez Telecoma da ne ostane bez musterija?"), a drugi kaže: "Jedimo domace, pa makar to bilo lisce ili govna."
Vrijedi pogledati naše gnjevne javnosti. Nadam se da su se u ovo uključili PR menadžeri i jednih i drugih, a možda i trećih.
Borba za mušterije u toku... Ko god da ju je potaknuo.
UPDATE:
Da budemo realni, sutra bi neko mogao uraditi ovakvu "anti-kampanju" za hej-box (hercegovački provider) sa slikama rušenja starog mosta u Mostaru uz parolu "bye, bye!" (riječ je o reklami zamjene starog mobilnog ili dijelova istog za novi, a na reklami uništavaju stare mobitele i mijenjaju za nove).
Pokušavam ostati po strani, ipak mislim je izbor operatera lična stvar, uzeo neko u obzir ovu plakatu ili ne! Svako radi sa svojim parama što želi!
Anti-kampanja je tu, šta da vam kažem? Pogledajte na forumu šta ljudi misle o ovoj temi i pridružite se diskusiji.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=44044&postdays=0&postorder=asc&start=0
Cilj posta je da skrene pažnju na pojavu anti-kampanja...
UPDATE 2 - HRVATSKA - izbori i antikampanja:
Nismo jedini kod kojih je prisutna antikampanja! Naime, u Hrvatskoj je u toku predizborna kampanja koja se sve više zahuktava, a zanimljivo je primijetiti kako veliku ulogu tokom ovih izbora igra internet. Tako je ovih dana putem tog medija u javnost nekoliko anonimnih glasača plasiralo zanimljive antikampanjske "predizborne plakate". Naime, oštra HDZ-ova kampanja usmjerena samo na njihove najljuće protivnike, (one crvene dakako), odbila im se od glavu tako što su "obradili" HDZ.ove plakate sa novim porukama. Kako? Kliknite i pogledajte ih ovdje!

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
10/11/2007 13:24