beats by dre cheap

PRIBA - Druga konferencija: 7. i 8. decembar/prosinac 2007.godine, Hotel Hollywood, Ilidža, Sarajevo, BiH

Druga konferencija Udruženja za odnose s javnostima PRIBA u Bosni i Hercegovini „PRIBA 2007“ 7. i 8. decembar/prosinac 2007.godine biće održana u Hotelu Hollywood, na Ilidži u Sarajevu. U prilogu se nalazi poziv i obrazac za prijavu učešća. Prilog ovdje!
Molimo Vas da izvršite prijavu i rezervaciju smještaja, a o programu ćemo Vas obavijestiti uskoro! Obavještavam poštovane posjetioce PR.blogger.ba da će i moja malenkost održati izlaganje (vidi drugo na listi tema Konferencije). Naslov je podug jer skraćivanje ne bi dalo nikakav smisao:
"
Korištenje teorije izvrsnosti i organizacijske efektivnosti pri ukazivanju na vrijednosti, perspektive i rezultate djelovanja odnosa s javnostima".
Članak ukazuje na teorijsko rješenje problema mjerljivosti i «opipljivosti» PR djelovanja, kroz rezultate predstavljenih istraživanja dvaju neovisnih studija. Njima se ukazuje zašto je PR potreban (teorija o organizacijskoj efektnosti - Post, Preston i Sachs) i kakvi su uslovi potrebni za izvrstan PR (teorija izvrsnosti Gruniga i saradnika).

Ključne teme 2. Konferencije su
:
- Public Relations i novi izazovi u globalnom svijetu,
- Korištenje teorije izvrsnosti i organizacijske efektivnosti pri ukazivanju na vrijednosti, perspektive i rezultate djelovanja odnosa s javnostima,
- Internet i novi mediji,
- Krizni PR,
- Uloga media monitoringa u odnosima s javnostima,
- Odnosi s javnostima kao moguci odgovor na zasićenost oglašavanjem,
- Društveno odgovorno poslovanje,
- Upravljanje talenata,
- Važnost internog komuniciranja,
- Novi trendovi u odnosima s javnostima,
- Odnosi s medijima,
- Event menadžment,
- Upravljanje promjenama,
- Odnosi s javnostima u lokalnoj upravi,
- Imidž,
- Korporativno komuniciranje,...


Vidimo se!

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
09/11/2007 14:48