beats by dre cheap

Tinka: EPILOG

Ako ćemo po medijima pod okriljem Avaza (Azra, Express, Dnevni avaz), Tinka Milinović će u budućnosti biti tretirana kao obični obmanjivač javnosti, Bingo djevojka sa bolesnom ambicijom.
Naime, u zadnjem broju magazina "Azra" (sa podnaslovom "samopromocija") pojavio se tekst "Tinka, pretjerala si!" u kojem se ona predstavlja kao iskompleksirani laktaš. Da stvar bude crnja to je redakcijski tekst odn. zvaničan stav Avazovih novinara. Išli su "u kost" objavivši faksimil pisma Tinkinog advokata i faksimil Tinkinog e-maila upućenog jednoj članici redakcije u kojem u maniru samopromocije u prva dva pasusa priča o sebi u trećem licu, a onda dva pasusa piše u prvom licu, što je klasični primjer kako se ne radi.
Taj meil je, kažu, od 22.08. i u njemu ih je Tinka obavijestila da se upoznala sa Sarkozyem što tada nisu objavili jer nije imala nikakve slike. (no comment)
Sa strane je upisan tekst mail koji svjedoči o Tinkinoj navalentnoj prirodi.
Također su preneseni i komentari sa foruma, ali je najsmješnija situacija po Tinku to što su novinari željeli nju intervjuirati, pa kako je nisu uspjeli kontaktirati mogli su se obratiti samo adovkatu. Vjerovatno su mu zato postavili pitanje: Zbog čega je Tinka prešla granicu dobrog ukusa u samopromociji? Odgovor, koji je po defaulltu PR šamar novinarima, bio je no comment! A kada ga još uputi advokat, to dođe kao klasični Knock out!

Na slici jedna mačka Tinka u pantolama nekog Davidea sa Flickr!a ...
Mora da je onaj Bowie...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
03/11/2007 15:03