beats by dre cheap

Edukativno-humanitarna kampanja ˝Zagrljaj podrške˝: BORBA PROTIV RAKA DOJKE

Asocijacija udruženja za brigu o pacijenticama/pacijentima oboljelim od raka dojke u BiH i Udruženje onkologa BiH pokreće edukativno-humanitarnu kampanju „Zagrljaj podrške“ sa ciljem podizanja svijesti o karcinomu dojke, važnosti ranog otkrivanja i mogućnostima kvalitetnog liječenja u Bosni i Hercegovini.
Moram pohvaliti agenciju PRag koji su osmislili i sprovode ovu edukativno-humanitarna kampanja. Ideja je jednostavna: pomoći kupovinu dva mobilna mamografa za rano otkrivanje karcinoma dojke. Ovom se akcijom PRag izdvojio ovom (nadam se pro bono) akcijom i skrenuo pažnju na ovaj problem. To je sasvim uobičajena praksa i drago mi je da se PR-ovci povezuju sa humanitarnim kampanjama upravo zbog nepoznavanja naravi PR i njegovog positvojećivanja sa kojekakvim zavrzlamama i obmanama.
Prema tome, dragi posjetioci,
pozivom od 1.10. do 31.12. na dolje navedene brojeve telefona donirate sredstva za kupovinu dva mobilna mamografa za rano otkrivanje karcinoma dojke.

090 291 002 (Za korisnike BH Telecoma, donirajte 2 KM*),
092 890 800 (Za korisnike HT Mostar, donirajte 2 KM*) i
1412 (Za korisnike Telekoma Srpske i m:tel-a, donirajte 1 KM*)

U promotivnom tekstu stoji koji su prenijeli neki mediji stoji:
Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, ali kada se suoči sa karcinomom dojke, ono što joj je potrebno je –Zagrljaj podrške. Svake godine 500 žena u BiH umre od raka dojke. Svake godine 1.350 žena u BiH se suoči sa ovom bolešću. Borba protiv raka dojke započinje sa prevencijom i ranim otkrivanjem.
O svima koji daju doprinos na ovom mjestu (tuzlarije.net)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
21/10/2007 20:57