beats by dre cheap

PREPORUČUJEM POST IZ HRVATSKE: Trebaju li političari na blogu i kog vraga s njima?

Moram preporučiti izvrstan post iz komšiluka od http://sadisticoshy.blog.hr/ koji se bavi sve učestalijim korištenjem bloga kao komunikativnog sredstva kod političara u Hrvatskoj. Iz posta:

"Lijepo je pomisliti da političari "ekšuli" pišu blogove, a još ljepša je pomisao i da ih čitaju i spuštaju se na razinu nas malenih iz izborne mašinerije, među nas obične ljude koji nemamo iza sebe sigurnu poleđinu saborske penzije i pokušavamo tek preživjeti iz dana u dan u bolesnoj monopoli igri koju nam oni kreiraju pod nazivom „Neizvjestan Život u Lijepoj Našoj."
Stvarno bi htio pomisliti da iza „političko promotivnih“ blogova stoje stvarna imena a ne tek prazne izjave P.R. timova. No blog nije tako milosrdan kao TV ekran i vrijeme će vrlo brzo pokazati razliku između pravih i FAKE blogova, jer iskreno vjerujem da ljudi koji pišu i surfaju nisu tek ovce u izbornoj mašineriji, kao što se očekuje i da znaju razlikovati bubrege od .. . jel'da … muda.
Do sada se blog pokazao kao dobro sredstvo za eliminiranje neiskrenih i lažnoriječivih političara, a mislim da se većina blogera sjeća par političara koji su ovdje polomili zube. (Neki i auto, psa.. )"
više

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
15/10/2007 14:35