beats by dre cheap

Sjećate li "poljupca" i Jasmina Imamovića: OPROSTI MI PAPE!

Kada se trebalo svađati sa IZ onda su svi mediji i SDP bili glasni, a ranije smo utvrdili da je ta svađa poslužila kao izvrsna PR-kampanja za promociju "Don't miss the kiss", akciju koja do tada nije imala ni trećinu učesnika. Kada se trebalo izvinjavati, onda nisam našao na netu izvinjenje nego sam morao potražiti ovaj članak objavljen u Avazu (hvala Amele!). Dakle, na tuzlarije.net ovog članka nema. Ne bih rekao da nije relevantan, prije bi mogli reći da je klasičan primjer ignorisanja ne samo uredništva pomenutog sitea, nego i drugih,. Sve to ima svoje. Čudni su gatekeeperi, a i ne valja se svađati sa vlastima! Peke! Naravno, svi čitaoci Avaza iliti u ovom slučaju nova ciljna skupina SDP-a je beli pročitala da se Jasmin Imamović izvinuo.
Ali su zato webposjetioci mogli saznati da se doniraju pare i za izgradnju džamije da bi se pokazalo da brinu i o tom glasačkom tijelu (vidi vijest:
20 hiljada maraka za izgradnju džamije u Simin Hanu) ili kako to kažu "Općinski odbor SDPBiH Tuzla i načelnik Jasmin Imamović i na ovaj način pokazuju da razumiju potrebe vjernika i da žele dobre odnose sa svim vjerskim zajednicama. Potpuno smo opredijeljeni stvaranju uslova u svakoj mjesnoj zajednici za duhovni i društveno-moralni razvoj svakog čovjeka. "
Lijepo to... lijepo.... spin me, baby, spin me!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img296.imageshack.us/img296/9222/jasminrucnatq1.jpg[/IMG][/URL]

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
21/09/2007 11:56