beats by dre cheap

Peticija i pismo podrske Iliji Jurišiću: PODRŽITE I POTPIŠITE SE!

Molim vas da potpišete pismo podrske Iliji Jurišiću, Tuzlaku kojeg su Srbijanske vlasti zatvorile i protiv kojeg jos nije poveden sudski postupak niti mu je suđeno za ono za šta se optužuje.
Ilija Jurišić je bio pripadnik Tuzlanskog MUP-a, i branio svoj grad, kao i svaki BiH patriota. Nije bio u poziciji da donosi odluke, ali je uhapšen pod tužbom o tobožnjim zločinima nad regularnim pripadnicima JNA, koji su se zatekli u koloni na Brčanskoj Malti u Tuzli, 15. Maja. Uhapšen je na teritoriji Srbije iako je građanin BiH. Ovo pismo izražava podršku Iliji, ali i pokazuje našu frustraciju ponašanjem Srbijanske vlasti i što je jos gore, vlasti BIH koje do ovog dana nije poduzela nikakve drastične korake i time stavila do znanja susjednoj državi da se ne može tako ponašati.
Ovim pismo takodje stavljamo do znanja Iliji da nismo zaboravili njegov doprinos borbi za nezavisnu BiH i ravnopravan život i tretman svih njenih stanovnika, bez obzira koliko je to današnja, aktuelna vlast zaboravila.
iz peticije/
pisma:

Dragi Ilija,
mi, građani Bosne i Hercegovine, u nemogućnosti da ti pomognemo i olakšamo situaciju u kojoj si se bez svoje krivice našao, želimo da ti pošaljemo ovo pismo podrške i ohrabrenja. Znajući da je ovo pismo samo simboličan akt, ipak se nadamo da će ti saznanje da i dalje postoje oni koji stoje uz tebe i dijele tvoje ideale o zajedničkoj i jedinstvenoj Bosni i Hercegovini dati snage da istraješ i da ne kloneš duhom.
(...) Uz vaš potpis više na:
http://www.thepetitionsite.com/1/podrska-Iliji-Jurisicu

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
17/09/2007 16:50