beats by dre cheap

Po Dolara i jedan cijeli Kanye od zapada: PROMJENA KONOTACIJE TERMINA 11/9?

Poznati reperi 50 Cent i Kanye West okladili su se da će onaj čiji se album bude lošije prodavao - otići u mirovinu i odreći se karijere. Datum izdavanja koji su dogovorili bio je 11.09.,  a kada se vidjelo da Kanye West uvjerljivo vodi po prodaji i u Americi i u Europi muzičar zvani po dolara se ogradio riječima 'Vidite da ja znam kako se to radi! Kažem da ću se povući i odmah svi navale s pitanjima. Ovoliko publiciteta ne bih dobio da sam platio 10 milijuna dolara'. (vijest sa dnevnik.hr)
Ono što je meni interesantno nije činjenica da su iskoristili ovaj promotivni trik tipa "ako si ti boljio od mene - ima da se hitim sa zgrade" i u kojem im je još samo falio Don King pa da se pomarišu kao u "Celebritiy Death Match"-u, nego promjena konotacije datuma - 11/9!
Svi znaju da je ovo "osjetljiv datum" i da ne bi bilo veće glupost nego organizovati npr. u Bosni neku veliku zabavu na 11. juli bilo koje godine.
Međutim, izgleda da se nešto promijenilo!
Ostaje pitanje, da li ovo konačno
dolazi i do estradizacije ovog termina (datuma 11/9) kao posljedica Bushovih bushizama?

UPDATE:
Da ova moja priča ima smisla govori vijest na koju sam upravo naišao na večernjem.hr
Bavarska: Katolička crkva protiv spektakla MTV-a na Dan mrtvih.
više na: http://www.vecernji.hr/newsroom/scena/2913491/index.do

MUENCHEN - Katolička crkva u Bavarskoj otvoreno se suprotstavila glazbenom spektaklu koji bi se u organizaciji televizijske postaje MTV trebao održati na blagdan Svih svetih u Minhenu.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
14/09/2007 10:15