beats by dre cheap

Moramo pohvaliti: BH TELECOM NAGRADJUJE POSUMLJAVANJE

Ako ova obavijest stimulise neke prosvjetare-ekologe da sade organizuju akcija posumljavanja, bicu presretan! U svakom slucaju ovo je akcija za pohvaliti! Bravo BH Telecom!

vise na> http://portal.bih.net.ba/portal/dt?action=content&provider=novosti#1

Iz vijesti:

"Svrha takmičenja je promoviranje BH Telecoma kao kompanije koja pokazuje svoju opredijeljenost za brigu  o mladima te njihovu edukaciju i angažman u borbi za očuvanje šume i ekološkog okruženja, kao glavnog oružja u borbi protiv globalnog zagrijavanja.
Pravo na učešće u takmičenju imaju sve osnovne, srednje i specijalne škole sa navedenog područja, koje su korisnici usluga BH Line mreže BH Telecoma. 
Svaka škola, koja organizuje takmičenje u pošumljavanju područja u najbližem školskom okruženju, treba da dostavi Centru za marketing BH Telecoma minimalno dvije fotografije uslikane na istom mjestu. Na prvoj fotografiji treba da se vidi područje bez drveća sa učenicima iz prijavljene škole koji su učestvovali u akciji, a na drugoj fotografiji treba da se vidi isto područje sa zasađenim stablima.
Na školskom memorandumu dostaviti opis aktivnosti sa informacijama:
     a)      Na kojem području se vršilo sađenje sadnica.
     b)      Koliko je učenika učestvovalo u akciji.
     c)      Koja je nadležna institucija konsultovana za mjesto sađenja i vrstu      sadnica koje će se saditi.
     d)      Ko je održao predavanje učenicima o značaju šume u našem okruženju.
Prijavu za učešće u takmičenju dostaviti isključivo na zvaničnom dopisu/memorandumu škole (ovjerenu potpisom ovlaštenog lica i pečatom škole)."

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
06/09/2007 10:28