beats by dre cheap

Vlatka profesionalka: BITI ZVIJEZDA TRAC-NOVINA, A TO NE ISKORISTITI? Hm...

Treba biti lud pa ne iskoristiti popularnost. Ovo je bas po uzoru na Paris Hilton cije je predavanje o brendu kosta cijelih milion US$, sto znaci  da je nedoticna prema postojecem cijenovniku odmah iza Donalda Trumpa. To mi je bila prva asocijacija kada sam naletio na ovu vijest koja kaze da Vlatkica pjeva: "Kad ostaneš bez keša i kompletnog veša, ne plači Vlatkice jer tu su RBA kartice...". Ocito je da je i banka skontala ko je ikona srceparajuceg Hrvatskog potrosackog drustva.

U ovoj reklami Vlatka se koristi imidzom Paris Hilton jer u reklami posebno mjesto zauzima upravo pas pasmine chihuahua bas po uzoru na onog koji ima Paris Hilton po imenu Tinkerbell Hilton. Taj isti Tinkerball Hilton ima cak podatke na wikipediji na hrvatskom, i koji je 2004. (da, ovaj cuko Tinkerbell) bila "autor" memoara, "The Tinkerbell Hilton Diaries" (dnevnik Tinkerbell Hilton), sa pomoćnim piscem D. Resinom. (wikipedia)

Cilj je ostvaren - sada nema onog ko nije cuo za RBA kartice, zar ne?

U ovoj se reklami, iako istraumatizirana zbog prekida s Radeljakom, pojavljuje Vlatka Pokos i izvrsno oporavila od svega jer "svaka prava dama zna da šoping je najbolja terapija". Nepoznato je ostalo koliki je bio njen honorar za reklamu, podsjetimo samo da je za prvi intervju navodno dobila 75 tisućica kuna. 

A evo i brtikog komentara Nika Titanika koji objasnjava kako u Hrvatskoj dolaze do ideja:

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
03/09/2007 21:20