beats by dre cheap

KINA (2) Iz Kine stižu bombonijere s crvima - VALJDA OLIMPIJADA NEĆE BITI KAO BOMBONJERA!

    Nastavljamo sa postovima o Kini i njenoj ugroženoj reputaciji. Unatoč izvinjenju Mattela, ova informacija je relevantna koliko i rok trajanja pojedinih proizvoda. Zato sam je i stavio u sekciju "neobjavljeni postovi". U našoj dragoj BiH kineske radnje normalno rade i narod zna kakav je to kvalitet, ali i oni koji nabavljaju osigurače. Kažu da su se pojavili i ovi dupljaci i to sa žigom Slovenačkih proizvođača (znaju ljudi šta kod nas ide!).
    Ipak, nije sve tako crno. Lično moram pohvaliti pipu za vodu koja je koštala siću za razliku od Armalove. Vodio sam se logikom "i u Kini imaju druga Ti... pardon bravara". Već druga godina joj je i sve je OK.
    No, glupo bi bilo ne spomenuti pad ugleda koji NR Kina trpi u zadnje vrijeme. Posljednji skandal se dogodio kad je jedan južnokorejski turist tijekom posjeta Kini kupio imitaciju poznate bombonijere Ferrero Rocher. Kad se, vrativši doma, želio zasladiti, otvorivši kutiju dočekale su ga čokolade pune crva.
    Pretpostavlja se da su se crvi naselili u čokolade tijekom proizvodnje, no kad je kupac kontaktirao proizvođače oni su mu tek uzvratili da može dobiti povrat novca ako im donese ucrvljenu bombonijeru. Stručnjaci za prava potrošača boje se da će utvrđivanje da su se crvi uselili u čokolade tijekom proizvodnje biti problem. (jedino da su ih u zemlji valjali?) :)
    No, pojavilo se još 'crvima naseljenih' bombonijera, a i bez pravog dokaza ovaj će novi slučaj otežati ionako već narušenoj kineskoj reputaciji. Posljednjih mjeseci proizvodi s oznakama 'Made in China' doživjeli su pravi fijasko, jer su u brojnim zemljama zabranjene određene marke pasti za zube, gume, lijekovi, hrana za kućne ljubimce i igračke. P
ekinška vlada svim silama se trudi iskorijeniti ono što smatra robom za otpad i ojačati svoje kvalitetne proizvode, a mi se samo nadamo za dobro Olimpijskih igara da će sve biti bolje.
(vijest preuzeta sa sitea vecernji.hr)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
25/09/2007 14:35