beats by dre cheap

Dilema: ODGOVORITE NA PITANJE!

Razmišljajući o akcijama kojima bi se poduzetnici/preduzetnici mogli predstaviti kao društveno odgovorni prisjećam se (kad sam bio mlađi) prikupljanja sredstava za projekte iz oblasti kulture. Elegantno bi me otresli jednom rečenicom: "Dolaze mi ljudi kojima trebaju pare za operaciju. Šta misliš jel' prioritetnije spašavati život il' davati pare za kulturu?"
Nadam se da neće na kraju ispasti da su nam privatnici veća fukara od fukare koja čeka pred brojnim Javnim kuhinjama. Nadam... a  vas pitam, pa budite ljubazni i odgovorite u anketi u plavom boxu sa desne strane:
"Da li bi bilo etički upitno da se humanitarne akcije koje se tiču pomaganja unesrećenim individuama za potrebe liječenja mogu navoditi pri predstavljanju društveno odgovorne organizacije?
Naprimjer
"Kao društveno odgovorna naša firme je za potrebe liječenja u protekloj godini donirala 10.000 km"
Da li bi bilo uredu da se onim firmama koje su najviše dale dodijele priznanja?

Mislim da je ovo pitanje na mjestu jer mi se čini da se u vremenu medijske preeksponiranosti nedavanje ovakve informacije na pravi način može značiti i da ste škrti. Lijepo je dati sadaku/milodar tajno i ne očekivati priznanje, ali bilo bi glupo i ne biti transparentan kada je riječ o troškovima pomaganju ne samo zajednici, nego i pojedincima. (Čini li vam se da govorim o podgrijavanju kapitalizma?)
na slici djelo Banksya - preporučujem ovaj link

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
19/08/2007 11:09