beats by dre cheap

Vratia se Šime: DINO MERLIN I DVA NULA INTERNET GENERACIJA

Na web stranici BH Telekoma omogućen je besplatni download novog Merlinovog singla, "Otkrit ću ti tajnu" (tekst) kao i melodija za mobitele te fotografija. Pjesma je OK

Može se reći da donekle stoji mišljenje da Dinu Merlina u BiH ljudi ili vole ili ne mogu organski, ali ga moraju podnositi posebno ako ima hit jer njegova muzika jednostavno navire sa stanica. Meni je Dino je OK ali samo nekoliko slušanja,  poslije dosadniji od Spice Girls i Deena zajedno.
Sličnog sam stava i prema deratorima iz BH telekoma, posebno nakon vijesti o roaming-RAK rani (vidi na burek.blogger.ba).
Ipak, hit BHtelekoma  (koji izgleda ne misle smanjivati cijene flat-ratea) su korisnici fiksne telefonije koja je posijana u onom sistemu. Ne znam jel' im to zajednička nit, al' čini se da je to brak iz kojeg i BH telekom i Dino Merlin medijski profitiraju.
Naime, Dino je dao svoj singl u okviru proslave godišnjice kompanije BH Telekom i održaće koncert u Zetri na dan BH Telekoma. Kako prenose mediji "darovanje" ovog singla Dino vidi kao vlastiti skromni doprinos internetizaciji BiH i kaže:
"Nosači zvuka dolaze i odlaze nevjerojatnom brzinom. Shvatio sam da bih trebao uskočiti u svijet mladih ljudi, web druge generacije koja je zaražena tom slobodom inrterneta i moderne tehnologije", kazao je Dine.
To što će BH Telekom za svoje korisnike osigurati besplatne ulaznice za Merlinov koncert putem SMS poruka, a od 13. do 31. kolovoza dodjeljivat po 250 ulaznica
dođe kao nekakav Loto. Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici BH Telekoma. Ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji. Opet gledam, ne kontam brate - čemu koncert, jesmol' to toliko poželjeli stare pjesme Dine opet čuti? Hm...
Meni ovo na zor... skroz...

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
15/08/2007 19:20