beats by dre cheap

Kiro se profinio: MOGLI BI I NAŠI NEŠTO "PREPISATI"!

Kad god se u Hrvatskoj desi nešto pozitivno, ponadam se da će se nešto tako desiti i kod nas, da će naše vlasti "prepisati" - jer pametnih ljudi ima svuda na svijetu, što znaju i naši susjedi.
Gužve koje su u proteklom periodu bile u općini zbog ovjere dokumenata (upisi na fakultete), a bezbeli i u MUP-u (pasoši) po običaju su narod dovodile do ludila. Kada je riječ o ovjeri dokumenata - notare su vodile do profita, ali rješenja za MUP i CIPS čini se da nema.
Sjećam se godine kada su produžili rad u MUP-u za izdavanje dokumenata u Tuzli - neko je došapnuo tadašnjem Ministru da je to mjesto gdje se najviše država psuje i čovjek je poduzeo korake - produžio radni dan!
Zato vas pitam:

"Da li ste zadovoljni ljubaznošću teta na šalterima CIPS-a?"
Glasajte u ljubičastoj anketi pored!

Pravi povod ovom postu je nada da će se pred računarom ovaj put naći neko odgovoran iz MUP-a ili CIPS-a ko će pogledati ovu vijest (čiji dio donosimo dolje), okrenuti broj telefona u Hrvatskoj i upitati kolegu Kirina "Koliko ovo košta i kako se implementira?". Pretpostavljam da bi ga Kiro uputio pravim ljudima bez tehničkih pojašnjenja... ili se bar nadam.
Čini mi se da su ga onim video-uracima poprilično "uredili" i prisilili da pokuša uspostavi pravi odnos sa svojom javnosti od koje živi što se vidi iz riječi:
Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin javno se i ispričao svim građanima koji su morali dugo stajati u redovima.

Preporučujem da pročitate
cijelu vijest na HRT-ovom siteu
17. srpnja - Hrvatski će građani od 20. srpnja pri predaji zahtjeva za izradu osobnih isprava u svim policijskim upravama u RH moći navesti i broj svoga mobitela na koji će dobiti SMS poruku o vremenu i mjestu podizanja gotove isprave.  Povod su veliki redovi i gužve što se posljednjih dana stvaraju pred šalterima većine policijskih uprava, osobito u Zagrebačkoj.  Odlučeno je i da MUP ojača internetsku komunikaciju s građanima, pa se već sada određeni zahtjevi za ispravama mogu slati u elektroničkom obliku.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
18/07/2007 10:01