beats by dre cheap

Opa bato: PRIJETNJA TUŽBAMA - SLOVENAČKI INSPEKTORI NA TAPETI! (a beli i naši i Hrvatski)

Evo neke reakcije i dobre škole loše akcije! Ne toliko za novinare koliko za PR menadžere o stvarima koje su trebale biti urađene u subotu... Nešto mi govori da će ovo biti školski primjer katastrofe, nešto poput Karlovačkog! No, ostavićemo se savjetovanja iz znanih razloga! Fali Crvenki mnogo toga i sasvim je očito da nema dežurnih, ali ima prijetnji tužbama - sve to oblikuje imidž kompanije! Samo reci da nisu ispravni, samo reci, biće degeneka!


Vijest (Press Online i T-Portal) kaže da je direktor Šaranović najavio kako će tužiti sva odgovorna lica u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH zbog širenja lažnih informacija, te naglašava da slovenske, hrvatske i bosanske vlasti do danas nisu dostavile nijedan dokument o neispravnosti Munchmallowa, iako su sve tri zemlje u subotu zabranile njegovu prodaju.

Fabrika "Jafa" zatražiće superanalizu sporne palete "mančemelou" slatkiša u nekoj od laboratorija u Evropskoj uniji, ali i veliku odštetu ukoliko analize potvrde da je slatkiš zdravstveno ispravan.

- Naše inspekcije kažu da je proizvod ispravan, a nalazi slovenačke inspekcije, koje nismo videli, govore da u "mančmelouu" postoji salmonela. To je veoma sumnjivo i zato ćemo tražiti da se uradi superanaliza u nezavisnoj laboratoriji u nekoj od zemalja Evropske unije, koja će da pokaže pravo stanje proizvoda. Ova negativna kampanja nam je već nanela ogromnu štetu i zato ćemo tužiti sva odgovorna lica u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni zbog širenja lažnih informacija i nekorektnog odnosa - najavljuje Šaranović.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
17/07/2007 00:09