beats by dre cheap

Kao da su me čuli: IPAK RADE!

Ovaj slučaj je klasičan primjer nužnosti praćenja medija 24/7 za svakog PR praktičara. On također oslikava i nepripremljenost za krizu. Vjerujem da je slaba utjeha Zijanećerki o ostalim Mančmaloljupcima:
Iz Tvornice Jafa iz Crvenke saopćeno je da postoji mogućnost da je kontaminacija uzrokovana nekom od sirovina i da su uvjereni da je u pitanju samo ograničena serija spornog proizvoda. (saznaj više - FTV)
Mislim da to nije baš najsjajniji ni PR, a ni menadžerski potez, al' - šta je tu je!

Uvijek provjerim da li ima novih vijesti, a slijedeća je ako ništa onda bar utješna. Nisu bili brži od Mercatorovog Ureda za odnose z javnostima koje je ranije objavio vijest na tuzlarijama (tuzlarije.net)

Da naši ipak nešto rade - obradovala me vijest na netu i teletekstu BHT1.
Pa kaže:
Na preporuku Agencije za sigurnost hrane u Bosni i Hercegovini, inspekcijske službe u Federaciji, Repulici Srpskoj i Brčko Distriktu poduzele su aktivnosti provjere proizvoda "Mančmelou klasik" i dječije hrane "Bejbilav". Agencija za sigurnost hrane sutra očekuje izvješća inspektora o tome da li je ovih proizvoda i u kojim količinama bilo na našem tržištu, potvrdio je za BHT 1 direktor Agencije Sead Mačkić. Nakon toga, očekuju se i eventualne analize određenih uzoraka, kako bi se utvrdilo da li je u proizvodu "Mančmelou" prisutna bakterija salmonela, odnosno povećana prisutnost enterobakterija u dječijoj hrani.
(saznaj više na BHT1)

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
15/07/2007 20:32