beats by dre cheap

CNN i Youtube.com: NOVO POGLAVLJE POVIJESTI POLITIČKIH KAMPANJA - GRAĐANI POSTAVLJAJU I GLASAJU ZA VIDEO-PITANJA

Zamislite da sutra možete postaviti pitanje političkim kandidatima ili predsjednicima stranke, snimivši pitanje ili web-kamerom ili kamerom sa mobilnog (*1) ili bilokojom video kamerom. Naravno pitanje mora biti u razumnom vremenskom okviru (do 30 sekundi), a onda ga postavite na youtube.com . Potom se desi da između stotina i/ili hiljada ostalih pitanja, koja ocjenjuje ko zna koliko puta više ljudi, vaše pitanje dobije najveće ocjene ("rating" ima 5 zvijezdica). Zato vas pozovu na centralnu debatu kandidata na TV-u... Kandidati, naravno, odgovaraju na vaša pitanja.

Ovo nije mogućnost - ovo se već dešava, a 13. juni bi mogao biti označen kao dan kada su se politička kampanje zauvijek promijenile. Na taj dan su zajedničkim izjavama u onome što se naziva "
dial-in press conference," *(2) nastupili CNN i Youtube.com da poboljšaju predsjedničku kampanju između demokrata i republikanaca, premda su svjesni i da stvari po političare mogu krenuti nizbrdo (sjetite se George Balla, ali i hakera). (vidi cijelu vijest)

Adresa na kojoj se sve pomenuto može pronaći je http://www.youtube.com/debates a prva debata građana koji će na ovaj način izabrati i sami posjetioci pitanja na youtube desiće se 23. jula u Charleston, South Carolina.
Svaki državljanin SAD-a može postaviti pitanje od
14. juna 2007  do 22 jula 2007. Kada je riječ o debati demokrata
pogledajte ovdje kako to izgleda.

Ne znam kada će i da li će ovo doći kod nas - al' vrijedilo bi uraditi ovako nešto kako bi se pokrenuo najneaktivniji dio glasačkog tijela u BiH.

_____________________________________________
*1- Svaki bolji mobilni aparat ima i kameru na koju se mogu snimati klipovi. Nova vijest je da LG u saradnji sa Youtubeom razvija mobilni koji jednim klikom postavlja klip na youtube.com
*2 -
nazoveš telefonom ili se prijaviš internetom da bi učestvovao u koneferenciji online i mogao postaviti pitanje preko operatera. više na http://www.newfluwiki2.com/showDiary.do?diaryId=784 post pod nazivom "More on accessing event"

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
07/07/2007 14:34