beats by dre cheap

Novi oblik ovisnosti: ŠMRČEŠ LI.... OVAJ.... DUHAN?

        Taman kad sam pomislio da više nikakav reklamni trik neće pomoći duhanskoj industriji od progonstva iz javnog života, a da će svaki pušač tražiti mjesto gdje da popuši cigaretu - jedna vijest me iznenadila. Kažu da će se uskoro u Velikoj Britaniji nakon zabrane pušenja u javnim, zatvorenim prostorima, moći nabaviti alternativa cigaretama - duhanski prah za snifanje pod nazivom Zuka Black (video). I dok se pušači vesele, kritičari navode kako je i takav oblik duhana štetan te da je cijela kampanja namijenjena privlačenju novih pušača - tinejdžera. Pa, naravno! Navike se stiču u mladosti. Čini se da su to odavno shvatili duhanski stručnjaci, a svjesni da su u poslu prodavanja ovisnosti uspjeli su "nadoći" na još jedan model konzumacije.
        Iako snifanje zbog konzumiranja narkotika na taj način ima priliku da bude tretiran u tinejdžerskim krugovima kao prihvatljiv jer je oblik otpadničkog ponašanja, sumnjam da će postati popularan - nego tek neophodan ovisnicima da ne izlaze van pubova. 
        Ipak vjerujem da će
duhanski spin-doktori pokušati ustoličiti i ovaj trend među mladima, ali samo je pitanje kojim će šmrkačkim ikonama pokušati zamijeniti jednu pušačku ikonu kao što je to recimo Humphrey Bogart.
        Kate Moss recimo ne bi mogla proći... ona ionako ostade bez ugovora sa "Agent Provecateur"-om prije će biti zbog neuređenog izlaska u javnosti (čitaj: izgleda k'o "pregažena" što bi rekao naš stari narod, jer je nenašminkana, ne brine za svoj izgled) nego zbog drame sa onim narkomanom Dohertyom.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
06/07/2007 17:48