beats by dre cheap

Self PR Mag: MILAN BANDIĆ OD HERCEGOVINE

        Činjenica da je jedan Hercegovac gradonačelnik Zagreba  ukazuje da je riječ o čovjeku koji je svojevrsni Self PR mag!
        O njemu je ranije kazivao ovdje Siva eminencija PR-a, a da je riječ o čovjeku koji ima takta govori i vijest da je uputio pismenu ispriku gradonačelnici Kapfenberga Brigitte Schwarz
(kao gradonačelnik Zagreba i počasni predsjednik NK Dinamo) zbog nereda koji su Dinamovi navijači izazvali nakon utakmice Dinama i Rapida. (više ovdje)
        Ipak, jedna druga vijest bacila je u drugi plan ovu gestu - vijest da je Bandić čovjek koji je postao glavni ne samo u Zagrebu, nego i u rodnom selu u kamenitoj Hercegovini. Naime,  tjednik Nacional piše da je guslarski ep "Životni put Milana Bandića" koji je uz gusle u kompoziciji od
45-minuta - koliko i traje album - opjevao bivši profesor matematike zagrebačkog gradonačelnika, poznati hercegovački guslar Željko Šimić. Bandić je ovaj "narodski" umjetnički poduhvat odlučio financirati sa 5000 eura, jer ga je ep dirnuo kada ga je pročitao prvi puta, za vrijeme svog zadnjeg posjeta Hercegovini i toliko spominjanog istrčavanja maratona Gospi. (više u ovoj vijesti)
        Dio Bandićevoga ep(-pe-pe)a možete poslušati
ovdje, a tekst "Životnog puta Milana Bandića" možete pročitati ovdje.


            I da, dragi moji, tako se obraća "glavnini" svog glasačkog tijela ako ste na Balkanu (jer gradski svijet ionako ne izlazi na izbore jer su političari papci), pa se nemojte iznenaditi ako sutra i Roki (koji odavno ima spot na Youtubeu) ne dobije zvaničnog guslara koji bi na stranačkim skupovima uz zvukove uzbune, pardon gusli, imao dužnost da zagrijava glasačko tijelo!

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
03/07/2007 17:39