beats by dre cheap

Gratis lafina: BAM-CARD IDE U PENZIJU A DA NIKO NE ZNA

Ko ne bi želio imati Maestro karticu - gratis, da mu banka pokloni? E, pa ja ne bih!

Mangaška taktika i takvo rezonovanje odgovornih u NLB Tuzlanskoj banci danas mi je digla pritisak. Naime, prošle sedmice sam dobio ponudu od pomenute gospode, al' nisam trznuo. Šta će mi ta plastika? Da, za mene je to doslovno plastika jer mi nude nešto od čega nemam previše koristi. Imam Raifaisennovu praznu debitnu karticu i još jedna debitna kartica - mislim, nema svrhe! Ne treba mi da mi uzimaju debelu proviziju, BamCard je sasvim OK, kontam, a i domaća je! Da barem mogu kupovati preko interneta, pa čovjek bi i rekao - de, daj mi! Al' debitna - bezveze!

Kad danas pogledah poštansko sanduče - stig'o mi PinCod za nenaručenu karticu!? Pazi ovo - pa ja nisam ni tražio to, ne mogu da vjerujem, zovem Sarajevo a oni me prosvjetljuju: BamCard se gasi, pa na ovaj način žele da izađu u susret korisnicima! Koji ba susret! To vi kao fini? Pa kakva je to komunikacija ljudi moji, kakva je to finoća? Pitam - koji je broj PR menadžera - ono, mora biti neko za odnose sa javnostima - ne znaju i ne umiju mi dati ikakve informacije. Zovem brojeve koje nalazim na zvaničnom siteu (naravno, čini se da nemaju PR menadžera) i nakon ping-pongovanja umjesto neke Mirsade nailazim na muški glas koji me obavještava da je ona otišla kući i daje mi drugi broj uz upozorenje da mi se na taj broj sigurno niko neće javiti jer im je ludnica, imaju puno posla!

Pa ljudi, nećemo ovako u Evropu. A kako ćemo? E, pa fino, tako što ću prvom prilikom promijeniti banku. Dvoumim se između Zagrebačke i... nije bitno. Ali sigurno ne ostajem kod ovih "dobročinitelja".

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
02/07/2007 17:16