beats by dre cheap

Naš narod, naša sujevjerna javnost: KLEOPATRA - AUTORITET NAŠEG NARODA

        Dnevna novin(ic)a"As" je, za one koji ne znaju, Avazovo izdanje formata Vesele sveske, malo "lepršavijeg" sadržaja, nešto kao vijesti za raju koja čita Express. Ono što ovdje valja zabilježiti je uticaj koji ova novina ima. Naime, danas je naslovnoj ove novine osvanula Kleopatrinua slika i natpis: "U Tuzli će se danas desiti grozna stvar". Jeste manje prostora, jer je ipak na naslovnoj glavna vijest da je neki 70. godišnjak postao tata (!), a i da su nekoj Mini na nastupu u BiH ukrali grudnjak!
            Posljedica Kleopatrinog nagovještaja je vijest (tuzlarije.net) koja kaže da se gradom pročuo glas da je proročica Kleopatra rekla da Panonsko u podne tone. Oni koji su rano jutros bili na jezeru kažu da su neki kupači za svaki slučaj počeli da izlaze iz jezera oko 11 sati, najhrabriji su ostali, njih par hiljada, da čekaju šta će biti.

Eh, sad narode moj - nemojte se začuditi ako i kakva vidovita Nemila dadne kakvu prognozu, koja će prouzrokovati otkazivanje kakvog brižno planiranog događaja ili svečanosti, jer je ona u kutljači ugledala kakvu TV-ćeliju Al-Kaide.

Public Relations (Паблик рилејшнc�)
http://pr.blogger.ba
22/06/2007 23:54